27.2.2015

Veto- ja hiihtohommia

Sarekin-reissua edeltänyt viikko vietettiin maalla, jotta Venni pääsi vähän hiihtelemään ja harjoittelemaan ahkion vetämistä pitkin peltoja. Olisihan tuo ollut aika paljon siistimpää paremmalla (pakkas)säällä ja jännemmissä maisemissa, mutta ainakaan ei satanut räntää kuin yhtenä päivänä. Ja kuviakin tuli otettua!


Samalla Kuutti testasi upouusia vetovaljaitaan, jotka osoittautui oikein kelvollisiksi. Kuutin vetoharrastus on aiemmin rajoittunut vain Vennin kanssa lenkkeilyyn normaalit valjaat päällä, joten tämä hankinta tuli kyllä tarpeeseen. Kuutti selvästi nautti vetopuuhista, ja kuulemma välillä helpotti liikaakin Vennin harjoittelua. Parin tunnin treenien jälkeen uni maittoi, ja seuraavana päivänä se odotti pihalle päästyään innoissaan, että joko taas mennään. Ahkiota se ei vielä päässyt vetämään, ja pahasti näyttää, että se kokeilu jää ensi talveen.


Itse sain alleni lumikengät, joilla kelpasi tallustella hangella. Samalla kokeilin ensimmäistä kertaa vetovyötä, jonka päässä Kuutti viiletti innoissaan. Olipa kieltämättä kätevää kun sai kädet vapaaksi (vaikkei sauvoja ollutkaan) - seuraavaksi lähdetäänkin sitten juoksulenkille vetovyön kanssa.

Lepo- ja ryömimistauko

Loppukevennyksenä vielä Kuutti ja maden pää, joka olisi ollut superherkku mutta jota ei saanut syödä kuin suihkukopin lattialla. Koira ei voinut ymmärtää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti